U Bijeljini pretučen trener, prećeno mu pištoljem

Slavko Petrović, trener fudbalskog kluba Radnika iz Bijeljine, pretučen je u subotu od strane osoba koje su se našle na Gradskom stadionu, saopštio je klub.

Kako navode iz Radnika, Petrović je pretučen i prećeno mu je pištoljem, nakon što je pokušao da spreči rekreativce da koriste prostor Gradskog stadiona u Bijeljini, konkretno teren.

"Do sada sam više puta upozoravao sve one koji su dolazili na stadion da je ovo prostor koji koriste igrači da bi trenirali, te da rekreativcima nije dozvoljen pristup, posebno u ovo vreme kada smo imali pandemiju. Nakon što je jedno vreme odluka kriznog štaba Bijeljine o zabrani korišćenja terena bila poštovana, ponovo je Gradski stadion postao okupljalište brojnih posetilaca", naveo je Petrović.

Trener Radnika naveo je da je incident nastao nakon kada je pokušao da objasni grupi ljudi da ne smeju biti na terenu.

"Večeras sam došao na stadion da završim neke poslove, a pošto sam primetio veliki broj rekreativaca na terenu, upozorio sam ih da se udalje sa centralnog terena. Jedan od njih mi je prišao i udario me nekoliko puta pesnicom i pretio pištoljem prislonivši mi ga uz telo. Sve se to odigralo veoma brzo, a nakon što smo incident prijavili policiji, napadač je prema mojim informacijama uhapšen", saopštio je Petrović.

Trener Radnika je po indicendtu upućen na lekarski pregled.

Iz kluba se pitaju "od kada se oružje nosi na rekreaciju" i navode da "je napadač na stadion došao nekom drugom namerom".

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво