Neobičan duel Lajpciga i Frajburga

Fudbaleri Lajpciga odigrali su nerešeno sa Frajburgom 1:1 na domaćem terenu u nastavku Bundeslige posle pauze zbog pandemije virusa u vrlo neobičnom duelu. Malo je nedostajalo da gosti prirede neočekivano iznenađenje, ali se zz fudbalsku igru na terene vratila i var tehnologija zahvaljujući kojoj je, poništen drugi gol gostiju zbog ofsajda.

Fudbaleri Lajpciga su samouvereno ušli u duel sa Frajburgom u 26. kolu Bundeslige i tokom cele utakmice su imali prevlast na terenu.

Ipak, gosti su prvi došli do vođstva pogotkom Guidea posle ubacivanja Grifoa iz kornera sa leve strane u 34. minutu. I to je bio jedan jedini šut gostiju na gol domaćina tokom celog meča.

Iako su domaćini stalno vršili pritisak na gol gostiju, do izjednačenja stižu u 77. minutu pogotkom Jusufa Poulsena.

A onda u vremenu sudijske nadoknade, u 93. minutu dolazi do neobične situacije. Gosti uspevaju na organizuju i drugi napad na meču i postižu pogodak iz drugog šuta na protivnički gol.

Ipak, posle konsultovanja var tehnologije, sudije su poništile pogodak, pa je meč završen nerešenim rezultatom, a domaćini ipak mogu biti zadovoljni jer du sa 51 bodom zadržali treću poziciju na tabeli, sa tri boda manje od Borusije Dortmund koja je deklasirala Šalke u rurskom derbiju.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво