Đilji razočaran ponašanjem Ronalda

Bivši predsednik Juventusa Đovani Koboli Đilji razočaran je postupcima Ronalda. Po njegovom mišljenju on samo skreće pažnju na sebe, slikajući se kraj bazena. Đilji misli da to nije ponašanje primereno igraču koji zarađuje 31 milion evra po sezoni.

Čelnici Juventusa dozvolili su Ronaldu da napusti ekipu zbog moždanog udara majke. Kako se pandemija koroavirusa potom rasplamsala on je ostao u Medeiri, a Juve je bio primoran da pusti i ostale igrače da budu sa svojim porodicama, poput Gonzala Iguaina, Miralema Pjanića i Daglasa Koste.

U međuvremenu cela ekipa Juventusa bila je u karantini, a Ronaldo u kućnoj izolaciji u Portugaliji. Prvotimac Danijele Rugani bio je pozitivan na testiranju.

"Situacija u Juventusu se zakomplikovala kad je Kristijano Ronaldo otišao. Rekao je da odlazi u Portugaliju zbog majke, ali sada čini se da se samo slika pored bazena. Kad je za Portugalca napravljen izuzetak, stvari su se raspadale i drugi su hteli da odu. To nije smelo biti ovako, već su svi morali da budu u karantinu", izjavio je Đilji za italijanske medije.

Đilji je mišljenja da će ekipi biti teško da se vrati u formu, jer će nakon povratka u Torino neki igrači biti primorani da još 14 dana provedu u karantinu.

"Sada je jednostavno kritikovati, ali ne znam zašto su igrači želeli da napuste Italiju. Kada se vrate, biće im teže da se vrate u formu jer će morati da provedu dodatnih 14 dana u karantinu", dodao je Đilji.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво