Stojković: Moramo da izdržimo, fudbal neće nigde pobeći

Golman Partizana Vladimir Stojković u uključenju u Beogradsku hroniku izjavio je da periodu izolacije zbog koronavirusa provodi sa porodicom, da mu nedostaje fudbal, ali da je sada najbitnije zdravlje.

"Kod kuće provodim vreme u izolaciji i apelujem na sve građane da poštuju uputstva nadležnih i da u teškim momentima budemo kući i pobedimo ovaj virus", rekao je Stojkovićuuključenju u Beogradskoj horonici.

Golman Partizana vreme u izolaciji provodi uz decu, ali i treninge.

"Imam troje dece, dvoje su kod mene trenutno i po ceo dan se bavim njima, kući smo, malo pišemo, malo crtamo, malo treniram, ono što sam dobio kao program iz Partizana, pokušavam da uživam sa decom svaki momenat", dodao je Stojković.

Vladimir je izjavio da se sa saigračima iz trenutnog, ali i bivših klubova iz inostranstva čuje preko telefona i društvenih mreža.

"Čujemo se, imamo grupu, svako ima svoj program, neko malo više trenira, neko je sa decom, družimo se preko telefona. Čujem se sa dosta prijatelja sa kojima sam igrao u inostranstvu i svi su kući u karantinu, čekaju da prođe ovo i da se što pre vratimo normalnom životu", rekao je Stojković.

"Dobili smo od profesora Stojanovića individualne treninge koje radimo u izolaciji, kako bi bili spremni za nastavak kad sve ovo prođe, sad nije momenat razmišljati od fudbalu, a kada sve ovo prođe, a siguran sam da hoće, onda možemo da nastavimo"

"Moja poruka je kao i od svakog drugog do sada. Budimo u izolaciji, slušajmo nadležne, doktore, ispošutjmo sve, pobedimo ovo što je pre moguće i da se vratimo normalnim životima. Ko može da pomogne, na bilo koji način, neka to uradi. Kad sve ovo prođe da lepo ponovo živimo i slavimo", rekao je golman Partizana.

"Ja pamtim i 1999, kada smo bili bombardovani i za to vreme kažem - ne ponovilo se. Sirene, pa sklonište... Da ne kažem da se sećam i 1991, 1992. kad je počeo rat u Bosni. Sigurno da nedostaje fudbal, jer je ovo specifična situacija jer smo stalno u kući i biće čak i duže od svake naše zimske, odnosno letnje pauze... Najbitnije je zdravlje i svi ćemo ispoštovati odluku Vlade Srbije i nadležnih, a fudbal neće nigde pobeći. Biće tu i kad sve prođe", rekao je Stojković u intervjuu za klupski sajt.

FK Partizan juče je saopštio da će igrači, uprava i sportski sektor donirati pomoć Vladi Srbije u borbi protiv virusa Covid 19.

"Drago mi je da su svi igrači taj predlog oberučke prihvatili i odrekli se dela plate kako bi pomogli državi i našem narodu koji je sad u problemu i u bolnicama", zaključio je Stojković.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво