Premijer liga uvodi Kuću slavnih, kandidata napretek

Premijer liga objavila je da će 19. marta dvojica fudbalera biti prvi izabranici Kuće slavnih elitnog engleskog takmičenja.

Kako je navela Premijer liga, članstvo u Kući slavnih biće "najveća pojedinačna čast koja se ukazuje igračima".

Članovi Kuće slavnih biće igrači koji su pokazali veštine, talenat i ostvarili uspeh od 1992. godine, od kada liga postoji u ovakvom formatu. 

Kako se navodi, u Kuću slavih biće primljeni samo penzionisani igrači, a u razmatranje će biti uzeto samo ono što su pokazali u engleskom prvenstvu.

Među brojnim kandidatima, na širem spisku se mogu naći i srpski fudbaleri, od kojih je najzapaženiju karijeru u Premijer ligi imao Nemanja Vidić.

Prva dva člana biće izabrana 19. marta, nakon čega će biti objavljen spisak kandidata za koje će navijači moći da glasaju. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво