Milošević: Rezultat dobar, ali mnogo toga treba popraviti

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle pobede protiv Radnika, bio je zadovoljan rezultatom, ali ne i načinom igre svog tima.

Crno-beli su na otvaranju prolećnog dela sezone u Humskoj slavili sa 3:0 protiv Radnika iz Surdulice.

"Tri gola smo dali iz prekida, ne možemo da budemo baš zadovoljni igrom, osim opravadnja da je to prva utakmica i da je uvek teško na početku, da još uvek nema takmičarskog ritma i da su zbog toga izostale neke stvari", rekao je Milošević posle meča.

Trener crno-belih istakao je i loš start njegovog tima, kada je u prvih 10 minuta meča igrao bez energije i koncentracije.

"To bi nas protiv nekog jačeg rivala koštalo, kao što nas je u prošlosti često koštalo. Zaista ne mogu da budem zadovoljan, odnosno većom merom nisam zadovoljan nego što sam zadovoljan. Rezultat je dobar, ali mnogo stvari moramo da popravimo", zaključio je Milošević.

Naredni meč Partizan igra u subotu gde će gostovati kod TSC-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво