Zvezdini juniori za RTS: Korak po korak do elite

Crveno beli juniori ostvarili su najbolji rezultat jednog kluba iz Srbije u ovom takmičenju. Ako se u obzir uzme činjenica da su prošlogodišnji polufinalisti Barselona, Čelsi i Porto ispali iz daljeg takmičenja ovaj uspeh je tim pre veći.

„Uspeh je naravno, ali ono što smo prošli kroz ove godine i nije bilo za neočekivati, dobar rad se isplati", rekao je Dragan Mladenović, direktor omladinske škole.

"Očekujem da ćemo dobiti odbrog protivnika, voleo bih da igramo kod nas, ali polako . Korak po korak , kao i do sada, ono što smo napravili je uspeh i sve preko je ćar", kaže Mladenović.

"Malo ko je verovao u nas, jedino mi u sami sebe i naš stručni štab. Obestinila nam se želja, prošli smo dalje u osminu finala, čeka nas elita svetskog fudbala", ocenio je Andrija Katić.

"Iz meča u meč rastemo kao tim, raste nam samopouzdanje. Utakmica sa Šerifom bila je teška, uspeli smo da budemo bolji, stvorili više šansi, lopta nije htela u regularnom toku, pa su penali odlučili. Sada očekujemo žreb, pa da se spremimo za naredni meč", rekao je Aleksa Marić.

Žreb za osminu finala biće održan u Nionu u petak od 13.00 časova. Ono što je sigurno je da neće biti Bajern iz Minhena.

Utakmice su na programu 3. I 4. Marta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво