Nezaustavljivi Mitrović nastavio golgetersku seriju u Čempionšipu

Srpski reprezentativac nastavio je golgetersku seriju u engleskom Čempionšipu. Mitrović je ponovo bio strelac za Fulam, ovoga puta na gostovanju Milvolu u 32. kolu.

Popularni "Mitrogol" je već u 3. minutu iskoristio odličan centaršut Džoa Brajana sa desne strane i iz peterca samo skrenuo pravac lopti i savladao golmana Bjalkovskog.

Srpskom napadaču je ovo 21. gol u drugom po rangu takmičenju u Engleskoj. Inače, "Kotadžeri" su do sada postigli ukupno 47 ligaških golova, što znači da je nekadašnji centarfor Partizana, Anderlehta i Njukasla bio strelac skoro polovine.

Domaći su samo pet minuta kasnije uzvratili preko Bodvarsona, kada je, ispostaviće se, postavljen konačan rezultat.

Fulam je posle ovog remija ostao na trećoj poziciji sa 56 bodova, koliko ima i drugoplasirani Lids, šest manje od prvoplasiranog Vest Broma.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво