Ruski i srpski gigant ostaju zajedno

Ruski gasni i srpski fudbalski gigant, Gasprom njeft i Crvena zvezda, produžili su danas saradnju koja će po slovu novog ugovora trajati do 2022. godine.

Gasprom njeft sarađuje sa najtrofejnijim srpskim fudbalskim klubom od 2010. godine, a u skladu sa novim sporazumom ta kompanija ostaće generalni sponzor Crvene zvezde do sredine 2022. godine.

"Naša saradnja sa Crvenom zvezdom je svojevrstan simbol odnosa Gasprom njefta prema zemlji u kojoj kompanija već više od 10 godina uspešno učestvuje u razvoju energetskog sektora, kao i prema građanima Srbije. Crvena zvezda je jedan od najtrofejnijih klubova, koji ima ogromnu armiju navijača, i to ne samo u Beogradu, već i na teritoriji cele bivše Jugoslavije", rekao je Aleksandar Dibalj, član Izvršnog odbora Gasprom njefta i dodao:

"Mi vidimo sponzorski ugovor kao efikasan marketinški instrument promocije naše GAZPROM mreže benzinskih stanica i maziva brenda Dži-Enerdži (G-Energy) na Balkanu. Crvena zvezda nas godinama raduje kako postignutim sportskim rezultatima, tako i razvojem akademije kluba.  Potpisivanje novog sporazuma je logičan korak u nastavku naše dugogodišnje saradnje", poručio je.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić zahvalio se Gasprom njeftu na poverenju.

"Nastavak saradnje je odlična vest ne samo za naše navijače, već i za srpski fudbal u celini. Gasprom njeft je podržavao Crvenu zvezdu u najtežem, ali i za klub najuspešnijem periodu u novijoj istoriji. Siguran sam da su ispred nas nove pobede i uspesi, za koje je pođednako zaslužna i ruska kompanija. Simbol tih pobeda je logo na dresu fudbalera Crvene zvezde" -  izjavio je Terzić nakon produžetka ugovora.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво