Morinjo: Rad u Realu najbolje iskustvo u karijeri

Portugalac Žoze Morinjo rekao je da mu je period vođenja fudbalera Real Madrid bio najbolji u trenerskoj karijeri. Morinjo je na klupi "kraljevskog kluba" bio u periodu od 2010. do 2013. godine, a 2012. godine osvojio titulu u španskom prvenstvu.

Tokom tog perioda rada u Real Madridu ostvario je 128 pobeda u 178 mečeva, a osvojio je Superkup i Kup kralja.

"Period u Real Madridu je moje najbolje iskustvo zbog svega što sam naučio kao trener i čovek, zbog svih životnih lekcija koje sam dobio. Bilo je fantastično", rekao je Morinjo za špansku Marku.

Portugalac se osvrnuo i na sam dolazak u Madrid.

"Kada sam stigao rekli su da na drugoj strani imamo najbolji tim na svetu Barselonu, koji nas ruši i da moramo to da promenimo. Morali smo da zaustavimo nalet Barselone i zato je trijumf u finalu kupa na Mestalji bio najvažniji. Posle toga ništa nije bilo isto. Osvojili smo La Ligu, Superkup, ali ništa nije bilo ni nalik kao finale Kupa kralja. Nažalost, izgubio sam tri polufinala Lige šampiona", zaključio je Morinjo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво