Zvezda napada Ligu šampiona, prenos na RTS1 (21.00)

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Jang Bojsa revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona. Prvi duel ove dve ekipe u Bernu završen je nerešeno 2:2. Susret počinje u 21.00 čas. Direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti (samo za teritoriju Srbije), radio prenos na Radio Beograd 1, a tok meča pratite na našem portalu.

Pred fudbalerima Crvene zvezde je poslednji korak pred plasman u Ligu šampiona. Dobar rezulta donose iz Berna gde je bilo 2:2. Sigurno neće biti lako, ulog je veliki plasman u najelitnije takmičenje i sve privilegije koje on nosi.

Iz tabora crveno-belih najavljuju da će uz pomoć navijača stići do cilja. Milojević veruje u prolaz svog tima u Ligu šampiona, a kapiten Marko Marin izjavio da ekipa zaslužuje da se nađe u elitnom takmičenju.

Sjajan meč u Bernu podgrejao je nade navijača Zvezde. Crveno-beli su i u Švajcarskoj imali veliku podršku sa tribina, a kod kuće svakog gosta očekuje pakleni doček. Stadion je rasprodat, tako da nas očekuje pravi spektakl.

Vreme je za taktičko nadmudrivanje dva stratega, Milojevića sa jedne i Seoane sa druge strane. Ne treba zaboraviti činjenicu da Jang Bojsi moraju da napadnu, da postignu gol, a to otvara šansu crveno-belima da disciplinovanom odbranom izgrade sebi šansu i iz brzih kontri ugroze gol protivnika.

"O važnosti meča ne bi trebalo posebno da pričam... Protivnik je ozbiljan i kvalitetan. Respektujemo Jang Bojs, a sada nas čeka drugo poluvreme na našem stadionu, koji će biti ispunjen do poslednjeg mesta. Postoji pritisak, ali sportisti smo i ako hoćemo da igramo na ovom nivou moramo da se nosimo sa time", rekao je Milojević.

"Kao ekipa smo spremni za utakmicu. Igramo pred našim navijačima i to je veliki plus. Zasužujemo Ligu šampiona, svako od igrača, od golmana Borjana i Popovića, pa sve do napadača Pavkova i Krstovića. Imamo karakter i kvalitet, daćemo sve od sebe da ispunimo želje i doživimo isti osećaj kao prošle godine", dodao je kapiten Zvezde Marin.

Susret na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 21.00. Direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti (samo za teritoriju Srbije), a tok meča pratite na našem portalu.

 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво