Jović se Zidanu nameće "makazicama"

Srpski fudbaler Luka Jović nastavio je da se nameće treneru Real Madrida Zinedinu Zidanu. Jović se oporavio od povrede zgloba i na poslednjem treningu potvrdio zašto ga francuski stručnjak vidi kao prvu opciju u napadu.

Nekadašnji špic Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta iz Frankfurta je na treningu postigao fantastičan pogodak posle neuspelog pokušaja Luke Modrića.

Od hrvatskog reprezentativca se lopta odbila do Srbina, koji je sebi namestio i "makazicama" je poslao u gornji desni ugao.

Jović bi trebalo da nastupi za Real na gostovanju Romi, što će biti generalna proba "kraljevskog kluba" pred takmičenje u La Ligi.

Španski mediji spekulišu da će Zidan sa ovim timom igrati u formaciji 3-5-2, što znači da će za Luku biti mesta u startnoj postavi.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво