Ajntraht golom Jovića slavio u Milanu

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta savladali su tim Intera u Milanu, a jedini pogodak na meču, uopšte u dvomeču, delo je Luke Jovića.

Ajntraht iz Frankfurta minimalnim rezultatom je slavio protiv Intera u Milanu, a gol je postigao nakon individualne greške i odličnog korišćenja te greške od strane Luke Jovića.

Sve ovo, posle svega viđenog, deluje gotovo ironično, s obzirom da je Ajntraht stvorio zaista veliki broj prilika na meču, od kojih se svaka nalazila na kraju lepih akcija. Nemački tim, međutim, nije uspeo da postigne još koji gol (nekoliko šansoi su propustili i Filip Kostić i Mijat Gaćinović).

Ovo je osma pobeda Ajntrahta u ovoj sezoni u Ligi Evrope, što je rekord u ovom taikmičenju kada su nemački timovi u pitanju.

Viljareal je pobedio Zenit sa 2:1 (gol za Ruse postigao Branislav Ivanović), pa je tako, ukupnim rezultatom 5:1, stigao do četvrtfinala. Arsenal je sa 3:0 pobedio Ren i tako uspeo da se plasira u četvrtfinale, pošto je u prvom meču poražen sa 3:1.

Pjer-Emerik Obamejang je postigao dva gola (prvi i treći), a to je proslavio nastavivši seriju preoblačenja u superheroje. Nakon Betmena i Spajdermena, sada je bio Crni Panter.

Utakmice Benfika - Dinamo Zagreb , Slavija Prag - Sevilja završene su nakon produžetaka, u narednu fazu prošli su Slavija Prag i Benfika.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво