Janevski i Džomba različito videli utakmicu

Posle iznenađujuće pobede kulskog Hajduka u Beogradu nad Crvenom zvezdom (2:1), u poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva Srbije, predsednik gostujuće ekipe Nikola Džomba i trener Beograđana Čedomir Janevski dali su potpuno različito viđenje utakmice.

"Smatram da smo zasluženo trijumfovali. Nama je lakše da igramo u Beogradu nego u Kuli, jer je teren Crvene zvezde u izvanrednom stanju. Ovo mi je jedan od najsrećnijih dana otkako sam u srpskom fudbalu", izjavio je Džomba. On je naglasio da slično osećao i pre dve godine, kada je Hajduk sa devet igrača na stadionu Partizana pobedio crno-bele.

Džomba je ocenio da navijači Crvene zvezde, popularne "delije", načinom na koji navijaju protiv njegovog tima samo motivišu kulske fudbalere, koji su, kako je istakao, pokazali visok moral u današnjem susretu.

Trener crveno-belih Janevski nije se složio u oceni da je Hajduk zasluženo pobedio. "Crvena zvezda je bila tim koji je dominirao svih 90 minuta. Forsirali smo individualnu igru, ali su posle izjednačujućeg gola gostiju moji fudbaleri počeli da igraju bez plana, oslanjajući se uglavnom na individualne sposobnosti", rekao je Janevski. On je dodao da preuzima svu krivicu za neočekivani poraz. "Nemam šta da zamerim igračima, jer su uložili veliki trud da bi osvojili bodove", ocenio je Janevski.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво