Lalatović: Živim za klub koji vodim

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović, dan posle sjajnog debija i pobede protiv malteške Gzire 4:0, zahvalio se navijačima na podršci.

"Iskreno, iznenadio sam se ovacijama sa istočne trinbine. Ja sam takav kakav jesam, živim za klub koji vodim, živim za navijače, za igrače, živim da pobedim. To iritira protivničke navijače, ali kada me upoznaju van terena, zavole me. Posle ne mogu bez mene. Rastanci sa svim mojim klubovima uvek su bili tužni", rekao je Lalatović za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, nema čoveka u fudbalu kome nije želeo da pomogne.

"Nije da li je to čistačica, ekonom, navijač. Imao sam u Čukaričkom čoveka koji je ostao bez žene i deteta. Svake nedelje sam mu pomagao, a time se nisam hvalio. Nisam ja takav kako izgledam na terenu. Na terenu izgledam arogantno, jer živim za pobedu i svoj tim. Nema osobe kojoj sam mogao da pomognem, na bilo koji način, a da to nisam uradio", poručio je Lalatović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво