Del Pjero: Pamtim svaki od 250 golova

Napadač italijanskog fudbalskog prvoligaša Juventusa Alesandro del Pjero naveo je da pamti svaki od 250 golova, koliko je postigao za taj klub.

Del Pjero je u razgovoru sa italijanskim novinarima odbio da kaže koji pogodak mu je najdraži i naveo da se seća svih detalja koji se odnose na golove koje je postigao.

"Pamtim svaki postignuti gol. Ne volim kada me pitaju koji mi je najdraži, pošto mi se čini da bih se, u slučaju da se opredelim za jedan, ogrešio o ostale", rekao je 34-godišnji golgeter torinskog kluba.

On je naveo i da pamti način na koji je proslavio svaki gol, svaki zagrljaj saigrača, svaku čestitku koju je primio.

"Sa tim 250. golom želeo sam da zagrlim sve koji su slavili sa mnom, bez obzira na to da li su bili sa mnom na terenu ili kilometrima daleko. Uživao sam svih ovih godina i zato ću se truditi da stignem i do kote od 300 golova", zaključio je Del Pjero.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво