Читај ми!

Nejmar najvredniji, Ronaldo 49, Matić i Sergej među najboljih 100

Međunarodni institut za studije u sportu objavio je listu najvrednijih fudbalera baziranu na devet parametara, po kojoj je Nejmar prvi sa "cenom" od 213 miliona evra, ispred Lionela Mesija sa 202 i Harija Kejna sa 194,7 miliona evra.

Najvažniji parametri koji se uzimaju u obzir su godine, forma, reprezentativno iskustvo i jačina ugovora.

Zanimljivo, zvanično najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo nalazi se tek na 49. mestu, sa vrednošću od 80,4 miliona evra.

Među deset najvrednijih su i Kilijan Mbape (192,5), Paulo Dibala (174,6), Dele Ali (171,3), Kevin de Brujne (167,8), Romelu Lukaku (164,8), Antoan Grizman (150,2) i Pol Pogba (147,5).

Među najboljih 100 su i dvojica srpskih fudbalera. Nemanja Matić je na 84. poziciji (60,3 miliona), a tek na 87. mestu je Sergej Milinković-Savić (58,2 miliona).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво