Keln želi da vrati Podolskog

Nemački bundesligaš Keln saopštio je da je počeo pregovore o angažovanju Lukasa Podolskog iz Bajerna, a transfer bi mogao da bude realizovan u januarskom prelaznom roku.

"Već smo razgovarali sa Podolskim i on želi da da se vrati, a stupili smo u kontakt i sa čelnicima Bajerna i saopstili im našu želju. Sada čekamo odgovor iz Minhena", rekao je predsednik Kelna Volfgang Overat.

Podolski, 23, od letos je više puta izrazio želju da napusti Bajern, jer praktično uopšte ne igra, ali su čelnici najtrofejnijeg nemačkog kluba odbijali svaki razgovor o njegovom transferu.

Nemački mediji sada, međutim, tvrde da će transfer gotovo sigurno biti realizovan i da odbijanje Bajerna za cilj ima samo povećanje cene.

Podolski je u Bajern prešao iz Kelna na leto 2006. godine, a transfer je iznosio deset miliona evra. Ugovor mu ističe u junu 2010. godine.

U protekle skoro dve i po sezone Podolski je za Bajern u svim takmičenjima odigrao 58 utakmica, uglavnom kao rezerva, i postigao 12 golova. Pritom je u reprezentaciji standardni starter i od 6. juna 2004, kada je debitovao za "pancere", odigrao je 60 utakmica i postigao 31 pogodak.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво