Inter ne zaboravlja Stankovića: Duša i srce velikog tima

Italijanski fudbalski klub Inter, u sklopu jubileja 110. rođendana, na zvaničnom sajtu objavio je serijal tekstova o legendama koje su obeležile istoriju "neroazura", među kojima je i Dejan Stanković.

Pod naslovom "Duša i srce" podseća se na devet sezona koliko je "Drago (Zmaj)", kako su ga zvali navijači Intera, proveo u klubu i na nekoliko nezaboravnih detalja poput momenta kad nije gledao penal Marka Materacija za titulu protiv Sijene, golova Milanu (iz kornera), Juventusu, Šalkeu i Đenovi sa pola terena, sve do finala Lige šampiona i osvajanja titule prvaka Evrope 2010. godine protiv Bajerna u Madridu.

"Imao sam čast da nosim ove boje i one će zauvek ostati na mojoj koži. To je nešto što niko nikada neće moći da nam oduzme", izjavio je Stanković.

On je u Inter stigao u januaru 2004. godine, odigrao je 326 utakmica, postigao 42 gola i osvojio 15 trofeja.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво