Vojvodina odnela bod iz zavejane Humske

Fudbaleri Partizana i Vojvodine odigrali su nerešeno 1:1 (0:0) u derbi meču 20. kola Superlige Srbije. Crno-beli su poveli preko Zorana Tošića u 48. minutu, dok je izjednačenje Vojvodini doneo Damir Kojašević u 86. minutu meča. Zbog snega su odloženi mečevi na Čukarici, Banjici i u Čačku.

U izuzetno teškim uslovima odigrana je utakmica u Humskoj. Naročito u prvom poluvremenu, dok se igralo belom loptom.

Posle 45 minuta igre, rezultat se nije menjao, bilo je 0:0, a zbog povrede je igru napustio Everton.

U nastavku, Partizan je došao do prednosti. Lopta je došla do Zorana Tošića, a srpski reprezentativac je sigurno smestio loptu u mrežu.

Nekoliko minuta posle vodećeg gola, zamenjen je i Tošić jer se požalio na bol u nozi.

Partizan je imao još jednu dobru priliku posle udarca Tavambe glavom, ali je pogodio stativu.

U finišu meča, Vojvodina je stigla do izjednačenja i, ispostaviće se, boda.

Centaršut sa boka, Vladimir Stojković je pokušao da uhvati loptu, ona je pala na nogu jednog od defanzivaca Partizana i došla do Kojaševića koji je postigao gol.

Ovako je protekao meč:

17.58 - Kraj meča, Partizan - Vojvodina 1:1. Fudbaleri Vojvodine uspeli da odnesu vredan bod iz Beograda. Utakmica je odigrana po veoma lošem vremenu.

17.46 - GOOOL! Vojvodina stiže do izjednačenja. Nesigurnost Stojkovića pred golom Partizana koristi Damir Kojašević u 86. minutu meča. 

17.08 - GOOOL! Zoran Tošić je postigao pogodak za vođstvo "crno-belih".

17.05 - Počelo je drugo poluvreme.

16.48 - Kraj prvog poluvremena, Partizan - Vojvodina 0:0. Teški uslovi za igru u Humskoj zbog snega koji neprekidno pada. 

16.30 - Utakmica između Čukaričkog i Zemuna zbog snega je odložena za sutra u 17 sati, saopštio je klub sa Banovog brda. To je treća današnja utakmica koja je odložena zbig snega.

16.28 - Teški uslovi za igru na stadionu Partizana. Sneg je očišćen sa terena ali i dalje pada... 

16.01 - Počeo je meč na stadionu u Humskoj. 

15.50 - Poznati su i sastavi timova pred meč na stadionu Partizana...

PARTIZAN: Stojković, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Ostojić, Vulićević, Everton, Pantić, Tošić, Nemanja G. Miletić, Tavamba, Ožegović.

VOJVODINA: Rockov, Lakićević, Veselinović, Saničanin, Antić, Vukasović, Kojašević, Jovančić, Mesarović, Kalezić, Mihajlović.

15.15 - Fudbaleri Voždovca savladali su Javor u Ivanjici 3:0 (1:0), dok je Mačva bila bolja od Spartaka 1:0 (0:0). Od 16 sati igraju Partizan - Vojvodina, a sat kasnije počinju utakmice Čukarički - Zemun i Radnik - Mladost. Zbog snega su odloženi mečevi Borac Čačak - Napredak i Rad - Radnicki Niš.

15.00 -Utakmice između Borca iz Čačka i Napretka, odnosno Rada i Radničkog iz Niša, odložene su za sutra zbog snega na terenu, saopšteno je iz Zajednice superligaša. Meč u Čačku trebalo da se igra od 13 sati i pomeren je za 24 sata, a duel na Banjici bio je zakazan za 15 sati i igraće se sutra u istom terminu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво