Napredak "orlova", Srbija 37. reprezentacija sveta

Na najnovijoj Fifinoj listi, reprezentacija Srbije je napredovala za jednu poziciju i sada je 37. na svetu.

Srbija, zbog pobede nad Kinom (2:0) i remija protiv Južne Koreje (1:1) na azijskoj turneji, ima osam bodova više nego prošlog meseca – 756.

Odmah ispred "orlova" su selekcije koje nisu izborile plasman na Mundijal – Kongo, Ukrajina i Škotska, a iza Bosna i Hercegovina, kao i Australija i Maroko, koji će biti u Rusiji.

Među prvih pet reprezentacija nije bilo promena, vodi prvak sveta Nemačka, iza su Brazil, Portugalija, Argentina i Belgija, Španija je šesta skokom od dva mesta, Poljska sedma, a Švajcarska osma jer je napredovala za tri pozicije i "ugurala" se ispred Francuske i Čilea.

Naredna lista biće objavljena 21. decembra, tačno 20 dana posle žreba za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво