Skaj Sport: Matić u Mančester junajtedu postaje najskuplji srpski fudbaler

Vezista Čelsija Nemanja Matić ipak će preći u Mančester junajted i postati najskuplje plaćeni srpski fudbaler svih vremena, javlja britanski Skaj Sport.

Iako se pre dve nedelje činilo da od strane Morinja toliko željenog transfera neće biti ništa, jer je Čelsi bio ljut na Junajted zbog "otimanja" Romelua Lukakua, londonski klub je popustio i poslednje vesti govore da će prelazak Matića na Old Traford biti ozvaničen u narednim danima.

Matić je na medicinskim pregledima u Mančesteru a opremu "crvenih đavola" će zadužiti u transferu vrednom između 37 i 45 miliona evra, prenose brojni mediji sa Ostrva.

Iz trke za 28-godišnjim fudbalerom povukao se Juventus, jer se okrenuo jeftinijim varijantama – Blezu Matudiju iz PSŽ-a i Stivenu N'Zonziju iz Sevilje, pa je Čelsi morao Matića da pusti da ponovo sarađuje sa portugalskim trenerom.

Matić završava drugi mandat u Čelsiju sa titulom prvaka Engleske, a tokom karijere igrao je još za Benfiku, Vitese, Košice i Kolubaru. U mlađim kategorijama nosio je dresove i Crvene zvezde i Partizana.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво