Autogol makazicama? Da, to se dogodilo...

Adrijen Gulfo uspeo je da se proslavi na internetu, što je danas verovatno i primarna merna jedinica slave. Jedini problem je taj što je to uradio tako što je postigao spektakularan... autogol!

Igrač švajcarskog šestoligaša Puli Fudbala je na kup meču protiv Renena pokušao da izbaci loptu iz svog kaznenog prostora. Međutim, to je uradio toliko spektakularno loše (oksimoronske konstrukcije su sasvim prikladne u ovom trenutku), da je iz gotovo nemogućeg ugla, makazicama, savladao sopstvenog golmana.

 

Na njegovu sreću, meč koji je završen rezultatom 3:3 na kraju je je, ipak, posle jedanaesteraca, pripao Puliju, koji je stigao do finala kupa.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво