Đilardinu dva meča kazne zbog gola postignutog rukom

Disciplinski organi italijanske Serije A kaznili su fudbalera Fiorentine Alberta Đilardina sa dva meča neigranja jer je na jučerašnjoj utakmici sa Palermom postigao gol rukom.

Taj pogodak je priznat, pošto sudija nije video potez Đilardina, a Fiorentina je savladala domaći Palermo sa 3:1 u utakmici osmog kola Serije A.

Disciplinski komitet Serije A saopštio je na osnovu pregleda usporenog snimka, da je Đilardino u spornoj situaciji namerno igrao rukom i zatresao mrežu u 19. minutu utakmice sa Palermom.

Predsednik Palerma Mauricio Zamparini je izjavio da je Đilardino zaslužio dužu suspenziju: "zaslužio je pet utakmica kazne. On je čak i proslavio tako postignut gol... To je neverovatno".

Đilardino je sada prvi strelac italijanskog šampionata sa sedam golova.

Napadač Fiorentine će prvi meč propustiti u sredu, protiv šampiona Intera, a zatim sledećeg vikenda i duel sa Sijenom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво