Ronaldo: Doneo sam pravu odluku

Portugalac Ronaldo izjavio je da je odluka da ostane u Mančester junajtedu bila najbolja moguća i dodao da veruje da na Old Trafordu neće igrati još samo ovu sezonu, već mnogo duže.

"Sada shvatam da sam doneo najbolju odluku i na tome sam zahvalan Aleksu Fergusonu koji je imao strpljenja da sa mnom dugo razgovara o svemu. U Mančesteru sam i dušom i telom", rekao je Ronaldo za špansku "Marku".

Jedan od trenutno najboljih fudbalera sveta letos je više puta izjavio da bi voleo da zaiga za madridski Real, ali se predmislio posle razgovora sa Fergusonom, koji ga je posetio u Portugalu gde se oporavljao od operacije stopala.

"Igrač sam Mančestera i želim da ispoštujem svoj klub, saigrače i navijače. Zbog toga više neću govoriti ni o jednom drugom klubu. Samo bog zna šta će biti u budućnosti, a što se mene tiče, verujem da ću na Old Trafordu biti i posle ove sezone", rekao je Ronaldo.

Napadač Mančestera je najveći favorit za osvajanje Zlatne lopte, koja se dodeljuje najboljem igraču Evrope, kao i priznanja koje Međunarodna fudbalska federacija dodeljuje najboljem fudbaleru sveta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво