Barselona ponovo ubedljiva, novi poraz Osasune

Fudbaleri Barselone ubedljivo su pobedili Almeriju sa 5:0 u osmom kolu Primere i izbili na lidersku poziciju na tabeli španskog prvenstva.

Barselona je svih pet golova postigla u prvih 37. minuta. Trostruki strelac bio je Kamerunac Samjuel Eto, koji je i načeo protivničku mrežu, a golove su postigli i Francuz Tijeri Anri i Brazilac Danijel Alveš.

Almerija je od 30. minuta imala igrača manje na terenu, pošto je crveni karton dosuđen Alvaru Negredu. Barselona se, ipak, zaustavila na pet golova, koliko je postigla i pre tri dana na utakmici za Bazelom u Ligi šampiona.

Pobeda nad Almerijom, Barseloni je šesta uzastopna u Primeri čime je nadoknadila osvajanje samo jednog boda u prva dva.

Katalonski tim sada ima 19 bodova, koliko i Valensija, koja će gostovati Rekrativu. Dva boda manje imaju Sevilja i Viljareal, koji će u osmom kolu ugostiti Malagu, odnosno Atletiko Madrid.

Real iz Madrida ia 16 bodova, a cće dočekati Atletik iz Bilba. Betis je na prvoj utakmici kola pobedio Osasunu sa 2:0. Osasuna tako ni posle osam kola nije uspela da ostvari pobedu u Primeri.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво