Ronaldo ubeđen da će osvojiti Zlatnu loptu

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo rekao je da je ubeđen da će osvojiti i Zlatnu loptu i nagradu za Igrača godine FIFA, pošto je pomogao svom klubu da osvoji Ligu šampiona i domaću titulu prošle sezone.

"Iskreno, da, uveren sam da ću osvojiti obe nagrade. Ako procenite šta sam radio u toku sezone, mislim da sam uradio više od svih. Šta drugo treba da uradim da bih dobio Zlatnu loptu i nagradu FIFA", rekao je 23-godišnji Ronaldo.

Portugalac je prošle sezone postigao 42 gola za Mančester u Ligi šampiona i prvenstvu. On je kazao da mu je bilo "mučenje" da igra sa povredom članka pre nego što je operisan nakon završetka Evropskog prvenstva 2008. godine.

"Ponekad sam se osećao kao da mi je neko zabio nož u članak Stiskao sam zube. Ne žalim zbog toga, vredelo je. Bilo je mučenje i psihološki", rekao je Ronaldo.

Krilo Junajteda nalazi se na spisku 30 igrača kandidovanih za Zlatnu loptu, a konkurenti za prestižnu nagradu biće mu, između ostalih, napadač Liverpula Fernando Tores, kao i saigrači Vejn Runi i Nemanja Vidic.

Nagrada će biti dodeljena 2. decembra, kada 96 novinara daju svoje glasove u izboru koji organizuje časopis Frans fudbal.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво