Milano, prestonica Španije

Real i Atletiko su prodali 40.000 ulaznica za finale Lige šampiona u Milanu, ali se očekuje da će "grad mode" ugostiti još 20.000 navijača bez papira, koji se sada mogu kupiti za 1.000 evra.

Kako pišu italijanski mediji, Atletiko i Real su prodali 40.000 ulaznica za finale, ali je put Milana krenulo još najmanje 20.000 ljudi bez karata. Atletiko tvrdi da bi prodao bez ikakvih problema još 10.000 karata, dok su iz Reala objavili da su imali 73.000 zahteva za karte.

Kako su saopštili sa aerodroma Adolfo Suares u Madridu, uvedeno je dodatnih 218 letova za Milano.

Cena karata za meč je bila od 70, pa do 440 evra, putem Uefinog sajta, ali se sada, dan pred utakmicu, oko stadiona mogu kupiti za 1.000 evra.

Iako neće biti na tribinama San Sira, oni će se osećati kao kod kuće. Naime, iz Madrida su stigle i dve replike madridskih spomenika. Pet metara visoke statue Kibele, frigijske boginje zemlje i Neptuna, boga mora, na kojima je 12 umetnika radilo prethodnih sedmica, danas su stigle u Milano.

Kibela na trgu Pagano, gde se okupljaju navijači Reala, dok će Neptun biti na Piazza Duca D'aosta gde se očekuje veliki broj Atletikovih navijača.

Severna tribina San Sira (na kojoj su inače navijači Intera) biće Realovi navijači, dok će, kako bi se sprečio bilo kakav sukob, na južnoj (tribini Milanovih najvatrenijih navijača) biti pristalice Atletika.

Ne samo to, i igrači su smešteni u različitim delovima grada, na razdaljini od 3,2 kilometra. Dijego Simeone, koji je igrao za Inter, za svoju ekipu je izabrao Melia hotel, udaljen nekoliko minuta vožnje od San Sira. Sa druge strane, Real je izabrao nešto udaljeniji Radisson Blu Villapizzone.

Atletikov hotel ima zvezdicu više, a u oba hotela je noćenje više od 1.000 evra. Zanimljivo, još ima mesta u hotelima za one sa dubljim džepom, koji mogu sebi da priušte spavanje pod istim krovom sa finalistima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво