Joakim Lev otpisao Kuranjija iz reprezentacije

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev rekao je da neće više zvati u tim napadača Kevina Kuranjija zbog njegove reakcije na izostanak iz tima za kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo koju je Nemačka igrala protiv Rusije.

Lev je izostavio Kuranjija iz tima za meč protiv Rusije u Dortmundu, koji su domaćini dobili 2:1. Kuranji je utakmicu posmatrao sa tribina, ali je na kraju prvog poluvremena napustio stadion, i nije se vratio u hotel u kojem su bili smešteni fudbaleri reprezentacije.

Takođe, napadač nije želeo da se javlja na mobilni telefon.

Ne mogu da prihvatim Kevinovu reakciju, zbog čega ga u buduće neću zvati u reprezentaciju, rekao je Lev u izjavi objavljenoj na sajtu Fudbalskog saveza Nemačke.

Pošto Kuranji nije želeo da se vrati, njegovi prijatelji su došli u hotel i pokupili njegove stvari.  Dvadesetšestogodišnji napadač Šalkea debitovao je za nacionalni tim 2003. godine, odigrao je 52 utakmice i postigao 19 golova.

 U kvalifikacionoj Grupi 4 Nemačka vodi sa sedam bodova iz tri utakmice ispred Velsa koji ima bod manje.

 Dve reprezentacije u sredu u Menhengladbahu igraju četvrtu utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво