Dragutinović: Kao u Ligi šampiona

Fudbaler Srbije Ivica Dragutinović, koji već tri sezone sa puno uspeha nastupa za špansku Sevilju, izjavio je da je C grupa Lige Kupa UEFA, u kojoj se nalaze njegov tim i Partizan, teža od svih ostalih i da više liči na grupu u Ligi šampiona.

"Dobili smo tešku grupu koja po sastavu podseća na najbolje grupe u Ligi šampiona. Sevilja ima svoje ambicije u tom takmičenju i s obzirom na iskustvo koje smo imali u protekle dve-tri godine može se smatrati da je naš klub glavni favorit za osvajanje prvog mesta", rekao je Dragutinović.

On je ponovio da je ambicija kluba da uđe u finale Lige Kupa UEFA, a potom, ako bude moguće, da odbrani trofej.

"Naša grupa je izuzetno jaka i prema onome što možemo sada da vidimo, reklo bi se da je najjača. Partizan ima dobar tim koji predvodi mladi stručnjak sa velikim iskustvom iz Španije i smatram da će takmičenje biti veoma neizvesno", rekao je Dragutinović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво