Prvi protivnik crno-belih Sampdorija

U Beograd dolaze Sampdorija i Standard, Partizan gostuje u Nemačkoj i Španiji. Cilj crno-belih jeste jedno od prva tri mesta.

Strateg Partizana Slaviša Jokanović ovako je prokomentarisao žreb u Nionu i protivnike njegove ekipe u Ligi Uefa:

"Liga Uefa je ove sezone veoma kvalitetno takmičenje. U njemu, jednostavno, nema lakih protivnika. Naša grupa je sigurno jedna od najjačih, a možda čak i najjača od svih. Mislim da je Sevilja najkvalitetniji od pet timova u našoj grupi.

U svakom slučaju će se sve ove ekipe, uključujući i našu, boriti ove sezone, u svojim domaćim prvenstvima, da od naredne jeseni igraju Ligu šampiona. Pritom će imati i realne šanse da to ostvare, što takođe govori o kvalitetu naše grupe."

Kapiten Partizana Nenad Đorđević je zadovoljan ishodom žreba, jer je želja svih njegovih saigrača bila da dobiju što jače protivnike.

"Sevilja je svakako prvi favorit u našoj grupi. Ostali timovi će se boriti za drugo i treće mesto. Mislim da su šanse Partizana da prođe u završnicu 50 odsto", kaže štoper crno-belih.

Najiskusniji igrač Partizana smatra da je povoljna okolnost to što protiv uslovno rečeno lakših protivnika igraju u Beogradu, a gostovaće Sevilji i Štutgartu, koje bi bilo veoma teško pobediti i na svom terenu.

"Nema sumnje da smo izvukli najtežu grupu, ali nam raspored igranja ide na ruku. Šansu ćemo tražiti protiv Sampdorije i Standarda kod kuće, ali ni na gostovanja nećemo ići bez ambicija. Sevilja je glavni favorit, a mi se nadamo da ćemo moći da ostvarimo dve pobede i odemo u završnicu", rekao je sekretar stručnog štaba Partizana Ljubiša Ranković.

Raspored mečeva - 1. kolo (četvrtak, 23.10.2008):
Partizan - Sampdorija
Sevilja - Štutgart
(Standard je slobodan)

2. kolo (četvrtak, 06.11.2008)
Štutgart - Partizan
Standard - Sevilja
(Sampdorija je slobodna)

3. kolo (četvrtak, 27.11.2008)
Partizan - Standard
Sampdorija - Štutgart
(Sevilja je slobodna)

4. kolo (sreda, 03.12.2008)
Sevilja - Partizan
Standard - Sampdorija
(Štutgart je slobodan)

5. kolo (četvrtak, 18.12.2008)
Sampdorija - Sevilja
Štutgart - Standard
(Partizan je slobodan)

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво