Читај ми!

Ćurčić: Nemamo čega da se stidimo

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da nema šta da zameri njegovim izabranicima, uprkos porazu od Danske (2:0), posle kojeg je plasman na prvenstvo Evrope u domenu teorije.

"Mislim da smo zaslužili više od poraza. Nemamo čega da se stidimo, odigrali smo dobro, posebno u drugom poluvremenu, ali smo kažnjeni za greške. Šanse za EP su minimalne, ali borićemo se dok postoje", rekao je Ćurčić na konferenciji za novinare posle meča.

On je istakao da je Danska pokazala da je kvalitetan rival, ali i da je Srbija u dobrom delu meča bila bolja.

"Nismo bili pravi u realizaciji, iako smo kontrolisali dešavanja na terenu. Morali smo da igramo brže u napadu, a ne toliko da kombinujemo", naveo je Ćurčić.

Prema njegovim rečima, ekipi je teško pao poraz u Kopenhagenu.

"Možda se stekao utisak da se igrači lako mire sa porazom, ali tako nije u svlačionici. Ekipi nedostaje samopouzdanja, sa strahom od poraza ulazi u svaki duel i nije lako, jer dugo nemamo pobedu", zaključio je Ćurčić.

Fudbaleri Srbije nalaze se na četvrtom mestu Prve grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope sa samo jednim bodom.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво