Читај ми!

"Orlovi" veruju u pobedu u Kopenhagenu

Nakon pobede od 4:1 nad Azerbejdžanom, a pred duel sa Danskom, reprezentativci Srbije veruju da će osvojiti tri boda u Kopenhagenu. Lazar Marković veruje da će rezultati biti sve bolji. Znamo šta moramo da uradimo, rekao je Radosav Petrović.

Reprezentativac Srbije Lazar Marković očekuje bolju igru i pobedu protiv Danske u nastavku kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

Srbija se nalazi na pretposlednjem mestu grupe I sa samo jednim osvojenim bodom, ali je pobeda u prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije Azerbejdžana (4:1) popravila raspoloženje u taboru "orlova".

"Azerbejdžan nije tim koji je u rangu sa Danskom, ali nama je zaista svaka pobeda bitna, bez obzira na to da li je reč o prijateljskoj ili kvalifikacionoj utakmici. Očekujem pobedu i u Kopenhagenu. Verujem da ćemo biti sve bolji", rekao je Marković.

Fudbaler Liverpula je dodao da je veoma važno da tim odigra odbranu na najbolji mogući način.

"Moramo da sačuvamo naš gol, a siguran sam da ćemo uspeti da savladamo danskog golmana i dođemo do pobede", ocenio je Marković.

Utakmicu protiv Danske sa dosta optimizma dočekuje i Radosav Petrović.

"Nismo svih 90 minuta briljirali protiv Azerbejdžana kako rezultat pokazuje. Bilo je perioda sa padovima u igri i koncentraciji. To moramo da kanališemo do subote. Ne smeju da nam se ponavljaju nepotrebne greške, da dozvoljavamo sebi faze slabije igre, nego da delujemo kompaktno. Sami sebe smo doveli u ovu poziciju i nema nazad. Znamo šta moramo da uradimo u Kopenhagenu", rekao je Petrović.

Jedan od najiskusnijih reprezentativaca Zoran Tošić istakao je da Srbija ne sme da prima lako golove.

"Dance dobro znamo. I u meču protiv Crne Gore pokazali su ono što su radili i u Beogradu. Moramo da iznesemo pritisak, da ostanemo pozitivni jer nas to održava u igri. Nema više nazad. Mora da se napravi iskorak. Treba da ga napravimo u Kopenhagenu", rekao je Tošić.

Utakmica Danske i Srbije igra se u subotu od 20.45 u Kopenhagenu.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво