Čedomir Janevski novi trener Crvene zvezde

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je s makedonskim trenerom Čedomirom Janevskim ugovor do kraja sezone, piše beogradski "Sport".

Janevski je za taj list potvrdio da je juče popodne putem faksa potpisao ugovor sa crveno-belima i da će već danas doputovati u Beograd.

"Potpisao sam ugovor i već se pakujem da danas dođem u Beograd. Dogovorili smo sve detalje saradnje i za obe strane je bolje da ona traje do kraja takmičarske sezone, mada smo ostavili prostor da razgovaramo o produženju saradnje", rekao je Janevski za "Sport".

On je dodao da je odgledao nekoliko kaseta sa Zvezdinim utakmicama i istakao da je svestan pritiska koji ga čeka. "Svestan sam pritiska koji me čeka u Zvezdi posle lošeg starta. Navikao sam da radim u velikim klubovima. Stekao sam veliko iskustvo radeći u Brižu i Olimpijakosu. Izazova se ne plašim, zato sam tu", zaključio je Janevski.

Janevski će na klupi crveno-belih zameniti Čeha Zdenjeka Zemana, koji je u subotu sporazumno raskinuo ugovor sa Zvezdom.

Beogradski tim je u prva tri kola Meridijan Superlige osvojio samo jedan bod, bez postignutog gola, a eliminisana je i u kvalifikacijama za Kup UEFA od kiparskog Apoela.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво