Читај ми!

Granada šokirala Barsu, Real ubedljiv

Ekipa Granade savladala Barselonu sa 1:0 i odmogla joj u borbi za titulu šampiona Španije. Jedini gol postigao Brahimi u 16. minutu meča. Real iskoristio kiks Barse i pobedom nad Almerijom od 4:0, ponovo je prestigao na tabeli. Atletiko u nedelju gostuje Hetafeu.

Fudbaleri Barselone doživeli su novu bruku pošto su kao gosti izgubili od ekipe Granade sa 1:0, u utakmici 33. kola prvenstva Španije.

Šokantna eliminacija u četvrtfinalu Lige šampiona od madridskog Atletika očigledno je ostavila posledice na tim Herarda Martina, koji večeras nije umeo da pronađe put do protivničke mreže.

Mesi, Nejmar, Fabregas i ostale skupocene zvezde Katalonaca bili su nemoćni u okršaju sa motivisanim i požrtvovanim Andalužanima.

Granada je povela već posle 16 minuta igre i mogla je da slavi još ubedljivije protiv izrazitog favorita, kojeg je veće blamaže spasao golman Pinto sa nekoliko izvanrednih intervencija.

Barselona je ovim šokantnim porazom napravila korak nazad ka odbrani titule pošto sa utakmicom više i dalje zaostaje bod za vodećim Atletikom, asada i za Reala.

Granada je sa tri velika boda odmakla od zone ispadanja.

Ranije danas Selta i Sosijedad odigrali su nerešeno 2:2, dok je Viljareal pobedio Levante rezultatom 1:0.

Real je bez većih problema stigao do trijumfa protiv Almerije. Ubedljivo je savladala goste sa 4:0 (1:0). Golove su postigli: Di Marija u  28. minutu, Bejl u 53, Isko u 56. i  Morata u 85. minutu. Real je pobedom pretekao Barselonu i sada se izjednačio sa Atletikom, koji ima utakmicu manje.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво