Читај ми!

Aca "Tenk": Lepo je na vrhu jer sve zavisi od nas

Beskompromisni zadnji vezni fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Kovačević, ne krije da mu prija što je njegov tim preuzeo lidersku poziciju u prvenstvu. Mnogo je utakmica do kraja ali bitno je da sve zavisi samo od nas, poručuje Kovačević.

Fudbaleru Crvene zvezde Aci Kovačeviću prija boravak na čelu tabele Superlige, pre svega u psihološkom smislu.

"Prednost koju imamo u odnosu na večitog rivala nije velika, ona iznosi jedan bod, ali nam dosta znači na psihološkom planu. Utoliko nam je lakše što smo u situaciji da sve zavisi od nas i što ne moramo da pratimo rezultate konkurenata. Okrenuti smo samo dešavanjima u našoj kući i načinu kako da u preostalih 12 kola ukoliko je moguće savladamo sve rivale. Jedino nam trijumfi omogućavaju da ostanemo na mestu na kome smo sad i da na kraju sezone ostvarimo ono što svi toliko želimo, a to je da osvojimo titulu", rekao je Kovačević.

Srčani vezista u meču sa Napretkom nije bio starter već je u igru ušao u drugom poluvremenu. Razlozi za takvu odluku trenera Stojanovića su vrlo jasni.

"Igrao sam utakmicu za mladu reprezentaciju protiv Belgije, vratio sam se tek u četvrtak kasno uveče i sigurno da je umor učinio svoje. U veznom redu imamo dosta kvalitetnih igrača i niko nije nezamenljiv. Jaka konkurencija kakvu imamo svakoga od nas tera da na svakom treningu i utakmici dajemo maksimum i zaslužimo poverenje stručnog štaba. Ima još dosta da se igra, pobede u uvodnim kolima proleća su nam podigle samopouzdanje, ali daleko od toga da smo poleteli. Liga je dosta izjednačena, i ukoliko ne uđemo maksimalno fokusirani u meč, svaki protivnik može da nam zada probleme", poručuje popupalrni "Tenk".

U narednom kolu klub iz Ljutice Bogdana na svom stadionu dočekuje Radnički iz Kragujevca, zatim sledi gostovanje Donjem Sremu, pa ponovo meč na najvećem srpskom stadionu protiv Voždovca.

"Ne razmišljamo mnogo unapred. Trenutno nam je u glavama samo Radnički. Idemo stepenik po stepenik i ne obaziremo se na raspored. Imamo potreban kvalitet da pobedimo svaku ekipu u našoj ligi ukoliko damo sve od sebe. Mnogo smo truda i odricanja uložili da bismo došli u situaciju da sami odlučujemo o svojoj sudbini, i sigurno da ne želimo da sada sve to bacimo u vodu", konstatovao je Aleksandar Kovačević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво