Читај ми!

Utakmica za uživanje

Posle današnje pobede protiv Javora Robert Prosinečki je uživao u predivnom ambijentu i odličnoj igri svojih igrača. Pre svega moram da pohvalim izvanredan ambijent, mnogo je lepo igrati kada je ovakav ambijent, rekao je Robi na konferenciji za novinare posle meča.

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki posle današnje pobede protiv Javora sa 3:1 izjavio je da je uživao u predivnom ambijentu i odličnoj igri svojih igrača.

"Bila je ovo jedna dobra utakmica. Pre svega moram da pohvalim izvanredan ambijent, mnogo je lepo igrati kada je ovakav ambijent", rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare posle meča. On je pohvalio igrače za reakciju posle primljenog gola u uvodnoj fazi utakmice.

"Danas smo bili dobri, tu pogotovo mislim na period nakon našeg kiksa i primljenog gola. Ekipa se brzo vratila, povela 2:1, do kraja kontrolisala utakmicu i po mom mišljenju zasluženo pobedila", istakao je on. Trener Crvene zvezde čestitao je i domaćinu.

"Javor ima dobru ekipu, imali su par šansi pored tog gola koji su postigli, ali ipak zaslužena pobeda mog tima. Teren nije bio dobar, nije bio ni toliko loš, kako su nam pričali", zaključio je Prosinečki.

Trener fudbalera Javora Aleksandar Janjić rekao je da se njegov klub obrukao u današnjem porazu.

"Obrukali smo se. Odlično smo otvorili utakmicu i poveli, što je trebalo da nam ide na ruku, ali imam utisak da smo krajem poluvremena prepustili inicijativu Zvezdi. Čini mi se da smo samo čekali da vreme prođe", rekao je Janjić posle meča u Ivanjici. Trener Javora je kazao da bi tok drugo utakmice bio drugačiji da napadač njegovog kluba Obijora Odita nije bio sebičan kod kontranapada u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

"Nismo iskoristili sjajnu priliku u 45. minutu, kada je Odita bio u kontri, ali nije proigrao samog (Radeta) Veljovića. Da smo izjednačili tok utakmice bi sigurno bio drugačiji i Zvezda ne bi tako lako došla do bodova", zaključio je Janjić.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво