Читај ми!

Partizan pobedio Černomorec

Fudbaleri Partizana pobedili ukrajinski Černomorec iz Odese sa 2:1, u prvom meču na pripremama u Turskoj. Crno-beli sledeću utakmicu igraju protiv danskog Horsensa u subotu.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u prvoj pripremnoj utakmici u Antaliji ekipu ukrajinskog prvoligaša Černomoreca iz Odese sa 2:1.

Ukrajinska ekipa povela je u 15. minutu pogotkom Anatolija Didenka, a Partizan je do preokreta došao golovima Nemanje Tomića u 73. minutu i Zvonimira Vukića iz penala u 85. minutu.

Crno-beli sledeću utakmicu u Antaliji igraju u subotu, 18. februara protiv danskog Horsensa.

Partizan: 88 Stojković, 2 Miljković (Aksentijević od 65′), 24 Rnić (Anderson od 65′), 15 Ivanov, 3 Volkov (Lazevski od 65′), 4 Medo, 99 Smiljanić (Tomić od 46′), 22 Ilić Saša (Vukić od 60′), 25 Babović (Marković Saša od 65′), 26 Diarra (Eduardo od 60′), 50 Marković (Manga od 78′).

Černomorec Odesa:  12 Bezotosni, 4 Berger Markus, 29 Fontanelo, 17 Vanđeli (Putas od 84′), 41 Veloso Leonardo (Dide od 70′), 87 Kovalčuk, 89 Politio (Sivantijev od 89′), 20 Burdujan, 6 De Matos Leonardo, 35 Didenko (Babič od 76′), 42 Sito Riera.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво