Stouk siti želi Nikolu Žigića

Izvršni direktor Stouk sitija Toni Skols nalazi se u Španiji, gde pregovara sa čelnicima Valensije o transferu Nikole Žigića, potvrdio je trener engleskog prvoligaša Toni Pjulis.

 

"Toni se trenutno nalazi u Španiji, gde razgovara sa ljudima iz Valensije i sa Žigićem, ali to ne mora da znači da će srpski fudbaler potpisati za naš klub", rekao je Pjulis televiziji "Skaj".

Trener Stouka rekao je da je Žigić veoma kvalitetan napadač, koji bi mogao da predstavlja veliko pojačanje za njegov tim.

"Žigić je odličan fudbaler sa sjajnim golgeterskim učinkom. On, međutim, nije jedini igrač koji nam je interesantan u ovom trenutku", naveo je Pjulis.

Čelnici Stouka već nekoliko meseci prate igru Žigića, koji je ove sezone za Valensiju zabeležio 14 nastupa i postigao sedam golova. Pored Stouka, najkonkretniju ponudu za Žigića u ovom prelaznom roku uputio je Galatasaraj, ali je srpski igrač odbio da nastavi karijeru u redovima turskog šampiona.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво