Kleo potpisao za Crvenu zvezdu

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je ugovor sa brazilskim napadačem Kleversonom Gabrijelom Kordovom, objavljeno je na zvaničnom sajtu vicešampiona Srbije.

Kleo ima 23 godine, visok je 185 centimetara i težak je 80 kilograma.  Prethodne dve godine igrao je za Olivais-Moskavide, koji je član druge portugalske lige. Pre toga nastupao je za brazilski Atletiko Paranaense, sa kojim je igrao u Kopa libertadoresu.

"Veoma sam srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. To je klub bogate istorije i imena poznatog svuda u svetu. Dolazim sa velikim ambicijama u nadi da ću ostati član kluba više od jedne sezone", istakao je Kleo.

Brazilac će se novim saigračima priključiti u utorak, a nosiće dres sa brojem 17.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво