Читај ми!

Stanojević "bivši trener Partizana"

Aleksandar Stanojević, u izjavi za Mondo, istakao je da će ispuniti obećanje i da će, zajedno sa Mladenom Krstajićem, napustiti klub iz Humske. Razočaran sam onim što se desilo, kad se budem vratio sa odmora, sazvaću oproštajnu konferenciju za novinare, najavio Stanojević.

Trener prvog tima Partizana održaće obećanje, i napustiće Partizan zajedno sa Mladenom Krstajićem. "Ja sam od danas bivši trener Partizana", izjavio je Stanojević za Mondo.

Smena Mladena Krstajića sa mesta sportskog direktora kluba iz Humske ima još jednu implikaciju, tačnije povlači još jedan odlazak iz redova šampiona Srbije.

Trener prvog tima Aleksandar Stanojević održao je reč koju je dao u trenucima kada su i počele špekulacije o sudbini Mladena Krstajića.

"Ja sam od danas bivši trener Partizana! Razočaran sam onim što se desilo. Kad se budem vratio sa odmora, sazvaću oproštajnu konferenciju za novinare", rekao je Stanojević za Mondo.

Trener crno-belih je dodao da se nada da će i predsednik kluba Dragan Đurić dobro razmisliti o svemu.

"Postavio bih pitanje predsedniku da li i on razmišlja o tome da bi mogao da ode, kao veliki partizanovac, kao čovek koji ne gleda lične interese, već interese kluba", dodao je Staniojević ne bez gorčine u glasu.

"Navijači su mu stoporocentno saopštili šta misle, okrenuli mu leđa. Da li možda zbog toga ne dolazi na utakmice da ne bi čuo te povike sa tribina, a mogao je da ih čuje i sinoć na košarkaškoj utakmici? Da li će, kao veliki partizanovac, da postupi u interesu kluba ili će opet da prevladaju lični interesi? Da li razmišlja o tome šta će biti sa Partizanom?", rezigniran je Stanojević.

To što je dobio poverenje uprave da nastavi započet posao, ništa ne znači Aleksandru Stanojeviću.

"Ko je to podržao Đurića poslednjih dana i da li je iko stavio njegov rad pod lupu? Ako vidiš da niko nije uz tebe, valjda je logično da odeš, a ne da se boriš za fotelju", naglasio je trener fudbalera crno-belih.

"Ja sa tim nemam problema, nisam došao za trenera Partizana samo da bi se pričalo da sam trener. Nemam zato ni najmanji problem da odem u ovakvoj situaciji. Tu nema mnogo šta da se komentariše, postoje principi koje sam uvek poštovao i poštovaću ih i dalje", poručio je Stanojević, dodajući da će mnogo više reći na konferenciji za medije posle Nove godine.

Osim Stanojevića, odlazak je najavio i trener Teleoptika Vuk Rašović.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво