Crno-beli trenirali na pomoćnom terenu u Alkmaru

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da bi bilo dobro da AZ Alkmar potceni njegovu ekipu u predstojećoj utakmici Lige Evropa. Utakmica će početi u četvrtak u 19 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Fudbaleri Partizana trenirali su na pomoćnom terenu jer je domaćin zamolio da se sačuva glavni teren, s obzirom na to da je dva dana padala kiša u Alkmaru.

"Biće svakako težak meč jer su oni u usponu forme. Imamo tu nesreću da se ekipe podižu baš pred utakmice sa nama. Bilo bi dobro da nas domaćini potcene, jer bismo to mogli da iskoristimo na pravi način", rekao je Drulović na konferenciji za novinare u Alkmaru.

Partizan će u četvrtak gostovati AZ-u u petom kolu Grupe L Lige Evropa. Crno-beli imaju šest bodova, koliko i Augsburg, dok je AZ četvrti na tabeli sa tri, a Atletik Bilbao prvi sa devet.

Drulović je ocenio da će u predstojećem duelu sve zavisiti od njegove ekipe, za koju je kazao da je odlično radila.

"Vratili su nam se neki igrači, pre svih Darko Brašanac i Andrija Živković. Od njih očekujem mnogo, uostalom kao i od svih. Brašanac nema snage za svih 90 minuta, ali on uvek da veliki doprinos. U svakom slučaju, moramo da budemo tim. Optimista sam, verujem u ove momke, koji su odlično radili", rekao je Drulović.

Fudbaler crno-belih Miroslav Vuličević rekao je da je atmosfera u ekipi vrlo dobra.

"Znamo zašto smo došli ovde. Svesni smo da nas očekuje drugačija utakmica nego u Beogradu, i mi i oni volimo da se nadigravamo. Maksimalno smo koncetrisani, znamo koji nam je cilj i trudićemo se da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Vulićević.

Utakmica će početi u četvrtak u 19 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

broj komentara 0 pošalji komentar