Читај ми!

Dan odluke za „orlove“

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u Kopenhagenu igra protiv Danske utakmicu petog kola Grupe I u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine. Utakmica na stadionu Parken u Kopenhagenu počinje u 20.45 i možete je pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Utakmica sa Danskom je od presudne važnosti za najbolje srpske fudbalere, koji moraju da pobede da bi zadržali šanse da se plasiraju na završni turnir.

Srbija se posle četiri kola nalazi na pretposlednjem mestu grupe I sa samo jednim osvojenim bodom, dok je prvoplasirana Portugalija sakupila devet.

Ekipa Radovana Ćurčića je nekoliko dana provela u Austriji, gde je u prijateljskoj utakmici pobedila Azerbejdžan sa 4:1.

"Znamo da nas čeka 90 minuta protiv odlično organizovanog protivnika. Danski tim funkcioniše kao da je reč o klubu gde su igrači non-stop na okupu. Jako dobro se poznaju, imaju mnogo kvaliteta, ali mi moramo da pokušamo da to neutrališemo i dođemo do važnih bodova", rekao je Ćurčić.

Pored Danske, "orlovi" će do kraja kvalifikacija odigrati mečeve protiv Jermenije (4. septembra), Albanije (8. oktobra) i Portugalije (11. oktobra).

Prve dve ekipe iz svake grupe plasiraće se na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, kao i najbolja trećeplasirana ekipa iz svih devet grupa. Preostalih osam trećeplasiranih timova igraće u baražu.

Utakmica između Danske i Srbije na programu je večeras od 20.45 na stadionu Parken u Kopenhagenu, a možete je pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво