Читај ми!

Brutalan fudbal između GSP Beograda i Vatrogasne brigade

U finalu grupe Prijatelji između GSP Beograda i Vatrogasne brigade viđen je do sada najbolji fudbal sa svim elementima uzbuđenja i prave duel igre. Nakon boljeg izvođenja penala, GSP je uspeo da zabeleži trijumf i pehar za prvo mesto u grupi Prijatelji.

Iako su u dva navrata ekipa GSP Beograda golovima Pojužine i Janićijevića vodila, momci iz Vatragosne brigade (spasioci) uspevali su da stignu oba vođstva, autogolom Janićijevića i golom Vukićevića u poslednjem minutu susreta.

Nakon 2-2 u regularnom delu susreta, otišlo se na izvođenje penala.

Velika šansa u trećoj seriji za Spasioce da overe plasman u finale završena je šutem pored gola.

U sledećoj seriji Nemanja Čičković brani, a GSP Beograd pogađa i uzima pehar za prvo mesto u grupi Prijatelji.

U nastavku takmičenja igraće u baražu za superfinale protiv pobednika grupe "Naši".

U utakmici za treće mesto Kadeti vojne akademije su sasvim zasluženo dobili najprijatnije iznenađenje ove grupe, ekipu 250. Raketne brigade sa 2-0 golovima Gešida i Živića.

U grupi Veterani 40+ viđena je prava goleada u utakmici za treće mesto. Pokušavali su igrači iz ekipa Pola pola da sustignu vođstvo od 3-0 i 4-2 Veterana vatrogasne brigade, ali su uspeli samo da stignu do 3-4 i pored prilike za izjednačenje.

Ipak, Veterani vatrogasne brigade, na krilima Janićevića i Radovića, sasvim zasluženo ove godine osvajaju treće mesto u ovoj grupi.

Veterani FK Partizana i UVFK Beograda u finalnoj utakmici odigrali su veoma tešku i borbenu utakmicu sa malo prilika. Najviše su se istakli golmani ovih ekipa - za nijansu više i to u penal završnici golman Partizana Dragiša Savić. 

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво