Poznati polufinalisti u grupama "Čuvari Srbije" i "Mediji"

Brojna uzbuđenja obeležila su protekli vikend Memorijala na terenima Posko Arene i Zavoda za sport i medicinu sporta RS u malom fudbalu i u basketu "tri na tri", dok su učesnici elektronskog fudbala PES nastavili svoja takmičenja u igraonici KGB. Prvi dani takmičenja za ekipe po pozivu protekli su u atmosferi fer-pleja, ali i želje za dobrom igrom i rezultatima među učesnicima.

Poznati su i prvi učesnici polufinalnih utakmica u grupama "Čuvari Srbije" i "Mediji", dok su timovi u grupi "RTS Veterani", "Obezbeđenje" i "Tehnika i produkcija" sigurni učesnici sledeće faze takmičenja.

Polufinalisti grupe "Mediji" su ekipe Srpski telegraf, prošlogodišnji pobednici Memorijala RT Vojvodina, Tanjug i Arena sport, koji će utakmice za ulazak u finale takmičnja odigrati 28. marta.

Istog dana je i polufinale grupe "Čuvari Srbije". Sigurni polufinalisti u ovom trenutku su Kadeti Vojne akademije i Vatrogasna brigada dok će baražne utakmice za ulazak u polufinale igrati predstavnici ekipa BIA, PS Rakovica, KPU i Komunalna milicija.

Narednog vikenda, u subotu 14. marta, u Posko areni predstaviće se predstavnici grupe "Veterani +40", a u nedelju ekipe grupe "Prijatelji".

Na terenima Zavoda za sport i medicinu sporta u nedelju 15. marta grupa "RTS" igra treće kolo druge faze takmičenja, popodne su na terenu basketaši. PES se nastavlja u igraonici KGB, a u nedelju 15. marta u RTS klubu biće održan turnir u šahu.

Rezultate grupe RTS možete pogledatu ovde.

Rezultate grupe Mediji možete pogledati ovde.

Rezultate grupe Čuvari Srbije možete pogledati ovde.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво