Izvučeni parovi za memorijalni turnir "Igrajmo za 16"

Održan je žreb za pozivni turnir u malom fudbalu koji počinje 7. marta na memorijalu "Igrajmo za šesnaest". U toku su takmičenja u malom fudbalu u Grupi RTS, kao i turniri u deset gradova širom zemlje, dok od vikenda kreću nadmetanja i u drugim sportovima.

Žrebu, koji je održan u zgradi RTS-a su prisustvovali članovi porodica poginulih radnika, zatim prijatelji, kolege, gosti sa Kosova i Metohije, iz drugih gradova Srbije i iz dijaspore.

Na turniru u malom fubalu učestvuju grupe: Mediji, Partneri, Prijatelji, Veterani, Čuvari Srbije, grupa Gradovi, Žene i grupa Naši.

Već 21. godinu zaredom, Radio-televizija Srbije organizuje memorijalni turnir "Igrajmo za 16", u znak sećanja na kolege koje su tragično nastradale u NATO bombardovanju 1999. godine.

Pored toga, takmičenja će biti organizovana u još pet sportova - kuglanju, stonom tenisu, basketu 3x3, šahu i elektronskom fudbalu, a memorijalni turnir će trajati od 16. februara do 12. aprila.

Očekuje se da na turniru učestvuje više od 3.000 takmičara, od devet do 70 godina starosti, a takmičenja će se održati u 11 gradova.

Samo u Beogradu, turniri će se igrati u šest sportskih dvorana, a učešće su najavili i prijatelji iz dijaspore, kao i iz javnih servisa država u regionu.

Turniri u šahu, stonom tenisu i kuglanju su jednodnevni, dok će ostali trajati dva meseca, a gledaoci će moći da uživaju u više od 300 utakmica u kojima će učestvovati više od 200 ekipa.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво