Читај ми!

Arena pobednik grupe Mediji, Telenor najbolji među Partnerima

Ekipa Arena Sport savladala je u finalu grupe Mediji RTV Vojvodinu sa 2:1. Telenor pobednik grupe Partneri. RTK slavila u Kragujevcu.

Dobili smo pobednika u konkurenciji medija. Ekipa Arena Sport savladala je u finalu tog dela takmičenja RTV Vojvodinu sa 2:1. Partneri su odigrali mečeve trećeg kola, dok nas u nedelju, prvi put očekuju i takmičerske utakmice u ženskoj konkurenciji.

­Ekipa Arena Sport pobednik je takmičenja u konkurenciji medija. U neizvesnom finalu ovog dela takmičenja, sastale su se dve najkvalitetnije ekipe - tim RTV Vojvodine koji je bio veliki favorit i Arena sport koja je prošle sezone igrala u superfinalu turnira.

Rezultatom 2:1, Arena Sport je na kraju trijumfovala i izborila baraž meč za ulazak u polufinale sa pobedničkom ekipom u konkurenciji Prijatelja. 

Strelci za ekipu Arene Sport bili su Dragićević u sedmom i Tokanović u 10. minutu, dok je strelac jedinog pogotka za ekipu RTV Vojvodine bio Željko Miljanić u 17. minutu utakmice. 

Na putu do polufinala ekipa Arena Sport savladala je tim Blica (Aksel Ringier Springer) sa 5:1.

Iako je Blic poveo sa 1:0, dominantna ekipa Arena Sporta postigla je pet golova za redom. Dvostruki strelac za Arenu bio je Tokanović, dok su po jedan pogodak postigli Adamović, Pajović i Goran Binjevčević. 

U drugom polufinalu, RTV Vojvodina savladala je ekipu Tanjuga tek posle penala. U regularnom delu meča rezultat je bio 1:1, da bi posle izvođenja penala RTV Vojvodina slavila sa 6:5.

Posle finala Medija i Prijatelja, imamo još jednog polufinalistu Memorijalnog turnira "Igrajmo za 16", a to je najbolji tim iz grupe Partnera.

U prvom polufinalnom meču sastale su se ekipe Trefa i Telenora. Zahvaljujući dvostrukom strelcu Sinđiću, kao i golovima Gakovića, Stanojevića i Papića, Telenor je ubedljivo trijumfovao nad timom Trefa, sa 5:0.

U drugom polufinalnom meču snage su odmerili domaćini ovog dela turnira, ekipa Posko Arene i tim Sportskog centra Slodes. Možda zato što je igrao na svom terenu, bolji je bio tim Posko Arene, koji je slavio sa 5:2. Za domaćina strelci su bili Miloš Denić i Nikola Stanković, kao i trostruki strelac Andrej Stanković. Za tim Slodesa pogotke su postigli Šamšal i Erac.

Ipak, u finalnoj utakmici ekipi Posko Arene ovaj put nije pomoglo to što su igrali "kod kuće". I pored neizvesnosti do samog kraja meča i veoma dobre igre oba tima, zahvaljujući preciznosti Miloša Stankovića ipak je trijumfovala ekipa Telenora, sa konačnih 1:0.

Polufinale turnira "Igrajmo za 16" sve nam je bliže.

Sledeće na teren izlaze ekipe iz grupe Gradova, koje su podeljene u 2 grupe. Njihove utakmice su na programu 5. aprila. Grupa A nadmetaće se u Posko Areni, dok će grupa B igrati u sportskom centru Slodes.

Posle grupe A, naredne sedmice očekuju nas i utakmice B grupe u konkurenciji dama. Ekipe Šumarskog fakulteta, Studija B, Radio Beograda i Jutarnjeg programa RTS-a nadmetaće se za plasman u polufinale ženskog dela takmičenja.

RTK slavila u Kragujevcu

Proteklog vikenda u Kragujevcu su odigrane polufinalne i finalna utakmica Memorijalnog turnira RTS-a „Igrajmo za 16" u Grupi Prijatelji.

Pobednik turnira boriće se za učešće u velikom finalu koje će biti odigranu u Beogradu 13. aprila.

Učešće u polufinalu izborile su ekipe Dopisništva RTS-a, gradske Televizije Kragujevac, Mašinskog fakulteta i Gradske uprave.

U prvom polufinalnom meču sa golom razlike, pobedu je odnela ekipa Gradske uprave i izborila učešće u finalu sa Televizijom Kragujevac koja je savladala ekipu Mašinskog fakulteta. Mašinci su u revijalnom meču sa ekipom RTS-a obezbedili treće msto.

Finale odigrano ovog vikenda pobedu je donelo Ekipi televizije Kragujevac koja je sa ubedljivih 3-0 savladala Gradsku Upravu i tako obezbedila učešće u završnici memorijala u podgrupi Gradovi koja će biti odigrana ovog vikenda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво