RTV Vojvodina i dalje nepobediva

U konkurenciji medija, odigrane su utakmice drugog kola, a najbolji utisak ponovo je ostavila ekipa RTV Vojvodine.

U okviru A grupe, nije odigran meč između Arena sporta i Skupštine grada Beograda, jer se popularni ,,Skupštinari'' ni ovoga puta nisu pojavili, tako da je meč registrovan službenim rezultatom 3:0.

Druga utakmica Grupe A odložena je zbog obaveza i jedne i druge medijske kuće, a utakmica je odložena za narednu subotu.

U B grupi, već pomenuta ekipa RTV Vojvodine, ponovo je bila ubedljiva. U prvom kolu deklasirali su Sport Klub sa 7:1, dok su ovoga puta rutinski savladali Ringier Aksel Springer (Blic) sa 2:0, pogocima Totića i Dakića u poslednja dva minuta igre.

U drugom meču B grupe, igrali su Sport netvork i Sport klub.

Igrači Sport netvorka ostavili su bolji utisak i zasluženo su slavili. Na poluvremu su vodili sa ubedljivih 3:1, da bi do kraja meča samo odradili posao i postavili konačnih Sport netvork 5, Sport klub 2.

Strelci za Sport netvork bili su Vujasinović i Šuša po dva puta, dok je Marinković jednom pogodio mrežu Sport kluba, za koji su strelci bili Krunić i Kuzmanović.

Naredno, treće kolo u grupi Medija igraće se 23. marta u Posko Areni, nakon čega će dve prvoplasirane ekipe igrati i polufinalne utakmice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво