Читај ми!

Akademac i Raketaši najubedljiviji u grupi „Prijatelji“

Prošle subote, 8. marta, u grupi Prijatelja odigrane su utakmice iz prve faze, nakon koje su po dve najbolje ekipe iz sve četiri grupe prošle u četvrtfinale. U POSCO Areni ove subote odigrani su i četvrtfinalni mečevi, gde smo mogli da vidimo poprilično dobru igru.

Ada Ciganlija - VMA Akademac 0:4
Prve su snage odmerile ekipe Ade Ciganlije i VMA Akademac. Meč je obeležen fer-plej igrom, uz mali broj prekršaja . Zahvaljujući preciznim strelcima, Borojeviću, Vlaškom, Prodanoviću i Mariću, VMA Akademac je ubedljivo trijumfovao sa 4:0. Konačni rezultat obezbedio im je plasman u polufinale.

250. Raketna brigada - Obezbeđenje Narodne Skupštine 2:0

U drugom meču, posle mnogo neizvesnosti i 2 zuta kartona, ekipe su otisle na odmor bez postignutih golova. Međutim, 250. Raketna brigada je u drugo poluvreme ušla spremnija. Golovima Dakića u 16. i Balaća u 24. minutu, savladali su Obezbeđenje Narodne Skupštine Republike Srbije sa konačnih 2:0.

Policijska stanica Palilula - Komunalna policija 0:1
U trećem susretu , suočile su se ekipe Policijske stanice Palilule i Komunalne policije. Prvo poluvreme je uz veliki broj prekršaja, lepo organizovanih napada i i još lepših šuteva na gol, ipak zavšeno nerešeno, 0:0. U drugom delu meča, mogli smo videti sličnu igru, ali Stojkovićev pogodak u 28. minutu otklonio je sve nedoumice oko pobednika. Komunalci su slavili sa 1:0.

Veterani Partizana - Udruženje fudbalskih veterana Beograda 1:2

U poslednjoj četvrtfinalnoj utakmici, u derbiju četvrtfinala, sastali su se Veterani Partizana sa Udruženjem Fudbalskih Veterana Beograda. Već u drugom minutu Veterani Beograda postigli su pogodak, zahvaljujući Radojčiću i otišli na predah uz prednost od 1:0. U drugom poluvremenu 3 minuta pred kraj crno-beli su golom Ristića uspeli da izjednače. Međutim, Veteranima Beograda to se nije svidelo. Kontarnapadom i pogodkom Žunića u 28. minutu, osigurali su sebi mesto u polufinalu. Krajnji rezultat 2:1 za Veterane Beograda.

U polufinalu, 23. marta u Posko Areni, sastaće se ekipe:

VMA Akademac - Komunalna policija (12,20 časova)
250. Raketna brigada - Udruženje fudbalskih veterana Beograda (13,20 časova)

Veliko finale u grupi Prijatelja biće odigrano takođe 23. marta u Posko Areni, a počeće u 14 časova i 20 minuta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво