Читај ми!

„Kuća zdravlja“ pobednik turnira u Subotici

Bliži se početak jubilarnog, 15. Memorijalnog turnira u malom fudbalu ,,Igrajmo za 16''. Ove godine turnir će okupiti najveći broj ekipa do sada, a očekuje se da će učestvovati više od 120 timova iz osam gradova naše zemlje, ali i iz inostranstva.

Uoči žreba turnira koji će igrati isključivo radnici RTS-a, u Subotici, jednom od osam gradova koji će dati svoje predstavnike u samoj završnici takmičenja, održan je tradicionalni turnir, ujedno i takmičenje koje je odlučilo predstavnike ovog grada za ovogodišnji turnir „Igrajmo za 16".

Subotičani su odigrali 41. Novogodišnji turnir u malom fudbalu, a trijumfovala je ekipa „Kuća zdravlja", koja će i predstavljati Suboticu na završnom turniru RTS-a. Svi odigrani mečevi su već u eliminacionoj fazi bili izuzetno zanimljivi.

U samu završnicu plasirale su se ekipe „Kuća zdravlja" i „Šeki enterijeri". Posle regularnih 40 minuta, rezultat je bio nerešen, 2:2, tako da je pobednik odlučen posle penala. Veću koncentraciju i sigurnost pokazala je ekipa Kuća zdravlja, koja je pobedila rezultatom 6:5. Osim prelaznog pehara pobedničkoj ekipi pripao je i ček od pola miliona dinara.

U ime Organizacionog odbora Memorijala „Igrajmo za 16" i Sportskog saveza Srbije, nagradu je uručio Svetozar Stanković. Drugoplasiranoj i trećeplasiranoj ekipi, nagrade su uručili Dragomir Ćalasan i Duško Radić.

U revijalnom delu manifestacije u Subotici meč su odigrali sportski novinari Subotice i Radio- televizije Srbije, u kojoj su pobedili Beogradjani sa 6:2. Bila je to uvertira i promocija predstojećeg, 15. Memorijalnog turnira „Igrajmo za 16", koji se organizuje u znak sećanja na kolege nastradale u NATO bombardovanju RTS-a 1999. godine.

Prošle godine, na turniru je učestvovalo više od 100 ekipa iz šest gradova Srbije.
Rok za prijavu timova, što se ovogodišnjeg takmičenja tiče, završen je prvog februara. Ono što je najzanimljivije jeste da turnir počinje već 8. ferbruara, tradicionalnim mečevima između ekipa RTS-a. Žreb za ovaj deo turnira održaće se 4. februara u prostorijama RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво